Cv-ketel

Cv-ketel en comfort in huis

De meeste huizen in ons land zijn voorzien van een HR cv-ketel. De keuze voor de juiste ketel zorgt voor comfort in huis. Uw wensen zijn bepalend voor die juiste keuze en wij kunnen u adviseren. Onze jarenlange ervaring op het gebied van installatietechniek maakt dat wij de specialist zijn. Als u ons uw wensen vertelt, dan ontvangt u van ons een offerte op maat. Wij werken onder andere met de merken Nefit, Remeha en Viessmann cv-ketels.

Cv-ketel huren

U kunt bij ons een cv-ketel kopen, maar ook huren. Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel & co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Wilt u meer weten over het aanschaffen of huren van een cv-ketel?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.